Атанас Джамбазки напусна Ботев, замени го с Литекс
Атанас Джамбазки напусна Ботев, замени го с Литекс / снимка: Дарик - Враца
Атанас Джамбазки напусна "Ботев", замени го с "Литекс"
46284
Атанас Джамбазки напусна "Ботев", замени го с "Литекс"
  • Атанас Джамбазки напусна "Ботев", замени го с "Литекс"

Старши треньорът на "Ботев" - Враца Атанас Джамбазки напусна неочаквано отбора, след като прие предложението да ръководи "Литекс". Джамбазки наследи в "Ботев" подалия оставка Сашо Ангелов, който напусна след първите 5 мача на врачани. Той бе начело на "Ботев"  в 5 официални мача и 3 контроли и постигна 1 победа, 2 равенства и 2 загуби за първенството на "А" група.

Днес от 12 часа на стадион "Христо Ботев" ръководството ще проведе извънредна пресконференция.

Атанас Джамбазки  бе представен снощи като новия наставник на "Литекс" /Ловеч/.

В четвъртък, 27-ми октомври, "Ботев" - Враца гостува на "Калиакра" в мач от 11-я кръг на първенството в "А група.

До момента врачани заемат 12-та позиция във временното класиране с 8 т. "Литекс" е на четвърта позиция с 21 точки в актива си.

Изпълнителният директор на врачани Пламен Николов даде пресконференция, за да обясни случилото се през последните часове. Той показа договора на Атанас Джамбазки, и заяви, че той е до 30 юни 2012г.

Николов е научил новината от медиите снощи, а не е бил уведомен предварително от Джамбазки. Вчерашното занимание на Ботев е било водено от помощника на Джамбазки Светлин Симеонов.

Нито един треньор в лагера на "Ботев" обаче не разполага с ПРО-лиценз, което налага и сядането на Пламен Николов на пейката в предстоящия мач с "Калиакра".

В прикачения файл: Пламен Николов.